Medicinsk cannabis handler om mere end produkter. Vi er et life science firma dedikeret til forskning og uddannelse

Medicinsk cannabis handler om mere end produkter. Vi er et life science firma dedikeret til forskning og uddannelse

Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse og nærværende hjemmesides indhold i øvrigt er i sin helhed underlagt dansk lov.

Ansvar for indhold

Formålet med nærværende hjemmeside er at gøre information vedr. vores virksomhed tilgængelig. Indholdet på vores hjemmeside er udarbejdet med stor omhu. Desuagtet kan vi imidlertid ikke garantere for dets nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet, og informationerne på nærværende hjemmeside gøres således tilgængelige ”som de er”. 

Ansvar for links

Vores hjemmeside indeholder links til eksterne hjemmesider, hvis indhold vi ikke har indflydelse på. Derfor kan vi heller ikke påtage os ansvar for indhold på disse hjemmesider. Den konkrete udbyder eller operatør er således alene ansvarlig for indholdet på disse. En fortløbende kontrol af de linkede sider vil ikke finde sted. I det tilfælde vi bliver bekendt med overtrædelser, vil vi dog straks fjerne disse links.

Ophavsret

Indholdet på nærværende hjemmeside er frembragt af operatøren og underlagt den danske lovgivning om ophavsret. Gengivelse, ændring, distribution eller enhver form for udnyttelse uden for Ophavsretslovens rammer kræver skriftligt samtykke fra Spectrum Therapeutics Denmark ApS. Download og kopiering er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. Såfremt indholdet på disse sider ikke er frembragt af operatøren, skal ophavsretten for tredjepart overholdes. Det vil fremgå tydeligt, hvor der er tale om indhold frembragt af tredjeparter. Skulle du alligevel blive opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi dig om at rette henvendelse. Efter at have fået kendskab til lovovertrædelser, vil vi straks fjerne det pågældende indhold.

Denne hjemmesider benytter cookies for at kunne genkende din computer eller dit device. Dette gøres for at kunne give dig den bedste brugeroplevelse og for at optimere hjemmesidens funktioner. Du kan koble cookies fra i din browser, men vær opmærksom på, at nogle funktioner på hjemmesiden ikke længere vil være tilgængelige. For at læse vores Website Privacy Statement klik her