Medicinsk cannabis handler om mere end produkter. Vi er et life science firma dedikeret til forskning og uddannelse

Medicinsk cannabis handler om mere end produkter. Vi er et life science firma dedikeret til forskning og uddannelse

Om os

Spectrum Therapeutics har en målsætning om at skabe forbedret livskvalitet for patienter ved brug af medicinsk cannabis.

Vi vil producere og importere medicinsk cannabis og har særligt fokus på evidens, kvalitet og sikkerhed. Derfor investerer vi løbende i forskning og arbejder med godkendte, kvalitetssikrede præparater fremstillet under forhold kontrolleret og godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

 

Spectrum Therapeutics har filialer i hele verden og er et datterselskab af verdens største medicinske cannabisproducent, Canopy Growth Corporation, der har hovedkontor i Canada.

Spectrum Therapeutics Danmark har hovedkontor i Odense N, hvor også vores på vores produktions- og dyrkningsfaciliteter ligger.

Fokus på evidens

Patientsikkerhed og effektiv behandling er afgørende for hele vores virke. Grundstenene hertil er forskningsbaseret viden og præparater af højest mulige kvalitet. Derfor investerer vi i forskning og bidrager til en dybere forståelse af cannabis til medicinsk brug.

 

Vi har en vision om at gøre det nemt for sundhedsfaglige personer at orientere sig i virkninger, bivirkninger og alle andre medicinske aspekter af cannabis. Derfor arbejder vi med uddannelse og vidensdeling på området.

Corporate Social Responsibility

Som virksomhed føler vi et samfundsansvar for at vise hensyn og skabe værdi for vores nærområde. Derfor ønsker vi at engagere os i vores nærområde med sociale aktiviteter og dialog.

lab test tubes lab test tubes
extracting buds from leaf extracting buds from leaf
hand holding plant in jar hand holding plant in jar
Denne hjemmesider benytter cookies for at kunne genkende din computer eller dit device. Dette gøres for at kunne give dig den bedste brugeroplevelse og for at optimere hjemmesidens funktioner. Du kan koble cookies fra i din browser, men vær opmærksom på, at nogle funktioner på hjemmesiden ikke længere vil være tilgængelige. For at læse vores Website Privacy Statement klik her