Medicinsk cannabis handler om mere end produkter. Vi er et life science firma dedikeret til forskning og uddannelse

Medicinsk cannabis handler om mere end produkter. Vi er et life science firma dedikeret til forskning og uddannelse

Spectrum Therapeutics Denmark

Spectrum Therapeutics har en målsætning om at skabe forbedret livskvalitet for patienter ved brug af medicinsk cannabis.

Vi vil producere og importere medicinsk cannabis og har særligt fokus på evidens, kvalitet og sikkerhed. Derfor investerer vi løbende i forskning og arbejder med godkendte, kvalitetssikrede præparater fremstillet under forhold kontrolleret og godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Forsøgsordningen

Den 1. januar 2018 markerede starten på den 4-årige danske forsøgsordning for behandling af patienter med medicinsk cannabis. Dermed er rammerne skabt for at hjælpe en række patientgrupper samt for at generere ny viden og yderligere dokumentation for virkningen af medicinsk cannabis.

Det er vigtigt for os at være en del af samarbejdet mellem patienter, læger, forskere og producenter. Derfor deler vil gerne vores viden og diskuterer muligheder og eventuelle udfordringer ved medicinsk cannabis.

Som den første danske producent har Spectrum Therapeutics opnået tilladelse fra Lægemiddelstyrelsen til produktion af medicinsk cannabis med henblik på salg og eksport.

Bliv klogere på medicinsk cannabis

Få en grundig introduktion til medicinsk cannabis og dens virkning i kroppen. Her giver vi dig et overblik med mulighed for at dykke ned i forskningen.

Læs mere

Q&A

Har du spørgsmål om medicinsk cannabis? Se om du kan finde svaret i vores Q&A.

Q&A

Forskning hos Spectrum Therapeutics

"Vores kliniske og biofarmaceutiske afdeling arbejder med forskning, udvikling og kvalitetssikring af medicinsk cannabis til patienter i hele verden. Vi har allerede igangsat en række forskningsprojekter, kliniske studier samt industrisamarbejder, og aktuelt undersøger vi muligheden for at bruge medicinsk cannabis i behandlingen af patienter med bl.a. fibromyalgi, ALS, angst med mere. Spectrum Therapeutics ønsker at være en aktiv deltager i forskningsmiljøet omkring medicinsk cannabis i Danmark. Vi er interesserede i både prækliniske og kliniske forsøg, som kan bidrage med ny viden."

Læs mere om forskningen i medicinsk cannabis

Forskning hos Spectrum Therapeutics

Vores kliniske og biofarmaceutiske afdeling arbejder med forskning, udvikling og kvalitetssikring af medicinsk cannabis til patienter i hele verden. Vi har allerede igangsat en række forskningsprojekter, kliniske studier samt industrisamarbejder, og aktuelt undersøger vi muligheden for at bruge medicinsk cannabis i behandlingen af patienter med bl.a. fibromyalgi, ALS, angst med mere.

Spectrum Therapeutics ønsker at være en aktiv deltager i forskningsmiljøet omkring medicinsk cannabis i Danmark. Vi er interesserede i både prækliniske og kliniske forsøg, som kan bidrage med ny viden. Ved hjælp af vores forskningsprogram er det vores mål at skabe naturlig, plantebaseret medicin og sundhedsprodukter fra cannabis, der kan øge livskvaliteten hos mennesker ramt af akut såvel som kronisk sygdom. Vores primære forskningsinteresse er indenfor neuroscience. Vi støtter ansøgere, der arbejder stringent med deres forskning og som er engagerede i at avancere cannabinoid forskning.

Vores præparater

Se hvilke præparater fra Spectrum Therapeutics, der aktuelt er tilgængelige for danske patienter via recept fra lægen.

Præparater
Denne hjemmesider benytter cookies for at kunne genkende din computer eller dit device. Dette gøres for at kunne give dig den bedste brugeroplevelse og for at optimere hjemmesidens funktioner. Du kan koble cookies fra i din browser, men vær opmærksom på, at nogle funktioner på hjemmesiden ikke længere vil være tilgængelige. For at læse vores Website Privacy Statement klik her