Medicinsk cannabis handler om mere end produkter. Vi er et life science firma dedikeret til forskning og uddannelse

Medicinsk cannabis handler om mere end produkter. Vi er et life science firma dedikeret til forskning og uddannelse

Spectrum Cannabis Danmark

Spectrum Cannabis har en målsætning om at skabe forbedret livskvalitet for patienter ved brug af medicinsk cannabis.

Vi vil producere og importere medicinsk cannabis og har særligt fokus på evidens, kvalitet og sikkerhed. Derfor investerer vi løbende i forskning og arbejder med godkendte, kvalitetssikrede præparater fremstillet under forhold kontrolleret og godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Forsøgsordningen

Den 1. januar 2018 markerede starten på den 4-årige danske forsøgsordning for behandling af patienter med medicinsk cannabis. Dermed er rammerne skabt for at hjælpe en række patientgrupper samt for at generere ny viden og yderligere dokumentation for virkningen af medicinsk cannabis.

 

Det er vigtigt for os at være en del af samarbejdet mellem patienter, læger, forskere og producenter. Derfor deler vil gerne vores viden og diskuterer muligheder og eventuelle udfordringer ved medicinsk cannabis.

 

Spectrum Cannabis har under forsøgsordningen opnået tilladelse fra Lægemiddelstyrelsen til dyrkning og udvikling af cannabisprodukter samt virksomhedstilladelse til fremstilling af cannabismellemprodukter.

Bliv klogere på medicinsk cannabis

Få en grundig introduktion til medicinsk cannabis og dens virkning i kroppen. Her giver vi dig et overblik med mulighed for at dykke ned i forskningen.

Læs mere

Q&A

Har du spørgsmål om medicinsk cannabis? Se om du kan finde svaret i vores Q&A.

Q&A

Forskning

Der findes megen forskning indenfor medicinsk cannabis. Her kan du se et udvalg af vigtige artikler.

Læs mere

Introduktion til Canopy Health Innovations

Vores kliniske afdeling, Canopy Health Innovations (CHI), arbejder med forskning, udvikling og kvalitetssikring af medicinsk cannabis.

Spectrum Therapeutics ønsker at være en aktiv deltager i forskningsmiljøet omkring medicinsk cannabis i Danmark. Vi er interesserede i både prækliniske og kliniske forsøg, som kan bidrage med ny viden.

Vores præparater

Se hvilke præparater fra Spectrum, der aktuelt er tilgængelige for danske patienter via recept fra lægen.

Præparater
Denne hjemmesider benytter cookies for at kunne genkende din computer eller dit device. Dette gøres for at kunne give dig den bedste brugeroplevelse og for at optimere hjemmesidens funktioner. Du kan koble cookies fra i din browser, men vær opmærksom på, at nogle funktioner på hjemmesiden ikke længere vil være tilgængelige. For at læse vores Website Privacy Statement klik her